Despacitóval próbálta felébreszteni magát a magyar úszó

Molnár Flóra már az ötven pillangó után is arról panaszkodott, hogy "talán sprintszámhoz kicsit reggel van", és bár nagyon várta, hogy hazai közönség előtt úszon, és eszméletlen érzés volt, de a saját országos csúcsától elmaradva csak 19. lett. 

A 19 éves nagykanizsai úszó ma reggel 50 gyorson indult, és a Despacitóval igyekezett felébreszeni magát az újságírókat*.

Nem jött be, egyéni csúcsától jócskán elmaradva, 25:61-es idővel 28. lett.

"Nem úgy sikerült, ahogy elképzeltem, nagyon korán volt nekem, de a többieknek is. Azt gondolom sok van még bennem és ki is fog majd jönni. Időben fejlődni kell, hogyha délelőtt lassabban úszom, akkor is bekerüljek". Molnár Flóra ősztől az Egyesült Államokban tanul tovább. 

Lesznek azért magyarok a döntőkben, a 4x100 méteres vegyes gyorsváltó Kozma Dominik országos csúcsának köszönhetően a 4. helyen jutott a fináléba, Hosszú Katinka 200 háton, Kapás Boglárka 800 gyorson úszik éremért, a 100 pillangóban pedig két magyar is döntős, Cseh László és a junior világcsúcsokat úszó Milák Kristóf.

* UPDATE:

Molnár Flóra nem a futam előtt, hanem után mutatta be a tánctudását az újságíróknak. Kiderült, hogy az edzője küldte el salsásni, mert rossz volt a ritmusérzéke, a pillanfóhoz viszont arra nagy szükség van. Az Indexen elmesélte a történetet. Sajnos az eredménye viszont tényleg az, ami a cikkben szerepel. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.