Egy héttel azután, hogy Mészáros Lőrinc felesége rádiót vásárolt, újra kiírhatják a pályázatot a Class FM országos frekvenciájára

Média
2017 augusztus 02., 07:08

A kemény munka mellett a szerencse is segítheti Mészáros Lőrinc családjának terjeszkedését. Július 26-án írtuk meg, hogy Mészáros feleségének sikerült megvásárolnia egy balatoni rádiót, bizonyos Part FM-et. Ez azért nagyon szerencsés, mert a Magyar Nemzet értesülései szerint hamarosan újra kiírják a pályázatot a Simicskáéktól elvett Class FM országos frekvenciájára, itt pedig indulási feltétel lehet a rádiós tapasztalat, éppen olyan, amilyet Mészárosék pont most vásároltak meg maguknak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.