Balatoni rádiót vett Mészáros Lőrinc felesége

Média
2017 július 26., 04:46
comments 100

Június végén Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos polgármester felesége, Mészárosné Kelemen Beatrix cége megvette a Balatonnál sugárzó Part FM rádióadót. A 2012 óta sugárzó adó fenntartója a siófokra bejegyzett, Echo Penisola Kft. nevű cég, ezt vették meg most Mészárosék.

A rádiót a tulajdonosváltás óta Csík Zoltán korábbi rendőrtiszt, Mészárosék bizalmi embere igazgatja. A Part FM két frekvencián szól, egy siófokin és egy fonyódin. Ezen a két hullámhosszon lefedi a teljes balatoni régiót, de fogható Veszprémben, Marcalin, Tapolcán és Enyingen is.

A kormány rádiós embere eddig Andy Vajna volt, aki a Rádió 1-gyel fal be újabb és újabb frekvenciákat hálózatba kapcsoláson keresztül, Mészárosnak azonban abból a szempontból jól jöhet a balatoni rádió, hogy az utóbbi hónapokban eszeveszett terjeszkedésbe kezdett a tó partján, hotelt és kempingeket is vásároltak a cégei. (Magyar Nemzet)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.