A vizes vébé után kiderült: a versenyzőket szállító hajók kikötőinek nincs üzemeltetőjük

sport
2017 augusztus 03., 21:54
comments 96

Miután véget ért a budapesti vizes vébé kiderült, hogy a Maharttól félmilliárdért vásárolt, és a verseny idején a nézőket vagy a versenyzőket szállító hajók által használt kikötők nincs és nem is volt felelősük. A HírTV riportja szerint az erre kiírt közbeszerzés eredménytelenül zárult. 

photo_camera Fotó: Mohai Balázs/MTI/MTVA

Azt sem tudni, hogy mi lesz a sorsa a Vigadó térre, a Duna Arénához, valamint a Margitszigetre telepített kikötőknek. A szervezők szerint ők csak a vb alatt használták, hasznosításukról nem ők döntenek. A HírTV megkérdezte Szeneczey Balázs főpolgármester-helyettest, tartanak-e attól, hogy nem találnak üzemeltetőt a jövőben, és elrohadnak a stégek. Szeneczey röviden válaszolt: nem tartanak. Ezt azzal indokolta, hogy 

"a józan paraszti ész mint mindenben itt is működni fog."

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.