Bienerth: Nem mondok le. Miért kellene lemondanom?

Ha az elnökségi tagok nem akarnak tovább dolgozni vele, azt természetesen elfogadja, mondta az atv.hu-nak a moszkvai rövidpályás Világkupán lévő Bienerth Gusztáv, majd hozzátette, nem mond le. A Magyar Úszó Szövetség vezetésének hat tagja, köztük Cseh László, illetve Wladár Sándor olimpikonok, csütörtök délután mondtak le tisztségükről

"Nem mondok le. Miért kellene lemondanom? Én vagyok a Magyar Úszószövetség elnöke. Igazság szerint nem is ismerem az okokat, hogy a hat elnökségi tag miért mondott le,"

jelentette ki az elnök. 

Fotó: botost/444.hu

Azzal, hogy az elnökség gyakorlatilag megszűnt, a szövetség működésképtelenné vált, muszáj a közgyűlést összehívni. Bienerth szerint ez a Maters világbajnokság, illetve az indianapolisi ifi verseny után fog megtörténni. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.