Bienerth: Nem mondok le. Miért kellene lemondanom?

sport
2017 augusztus 03., 18:20
comments 93

Ha az elnökségi tagok nem akarnak tovább dolgozni vele, azt természetesen elfogadja, mondta az atv.hu-nak a moszkvai rövidpályás Világkupán lévő Bienerth Gusztáv, majd hozzátette, nem mond le. A Magyar Úszó Szövetség vezetésének hat tagja, köztük Cseh László, illetve Wladár Sándor olimpikonok, csütörtök délután mondtak le tisztségükről

"Nem mondok le. Miért kellene lemondanom? Én vagyok a Magyar Úszószövetség elnöke. Igazság szerint nem is ismerem az okokat, hogy a hat elnökségi tag miért mondott le,"

jelentette ki az elnök. 

photo_camera Fotó: botost/444.hu

Azzal, hogy az elnökség gyakorlatilag megszűnt, a szövetség működésképtelenné vált, muszáj a közgyűlést összehívni. Bienerth szerint ez a Maters világbajnokság, illetve az indianapolisi ifi verseny után fog megtörténni. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.