Minden idők legdrágább igazolása: Neymar aláírt Paris Saint-Germainnel

Honlapján jelentette be a Paris Saint-Germain, hogy öt évre aláírta szerződését a brazil válogatott támadó csütörtökön. Neymar nem sokkal azután írta nevét papírra, hogy az FC Barcelona bejelentette, hogy az ottani szerződése megszűnt. 

Azzal, hogy a katalán csapatnak kicsengették a 222 millió eurós kivásárlási árát, minden idők legdrágább igazolása lett a 25 éves játékos.

Kimondhatatlanul örülök, hogy csatlakozhatok a Paris Saint-Germain együtteséhez, nyilatkozta Neymar az aláírás után

Mától mindent megteszek, hogy csapatomat hozzásegítsem, egy új, még magasabb szint eléréséhez, és. hogy a szurkolók millióinak okozzak örömet szerte a világon,

tette hozzá. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.