Továbbjutott az Európa Ligában a Videoton

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Mivel az idegenbeli 2-1-es vereség után a csütörtöki visszavágón 1-0-ra legyőzte a francia Girondins Bordeaux-t, továbbjutott az Európa Liga selejtezőjének negyedik fordulójába a Videoton. A 2–2-es összesítés után az idegenben lőtt több gól döntött. A fehérvári csapat győztes gólját az első félidő hosszabbításában fejelte Stopira egy szögletet követően. A felcsúti Pancho Arénában rendezett visszavágót mindkét csapat tíz emberrel zárta. Előbb a bordeaux-i Youssouf Sabaly gyűjtötte be második sárgáját, majd a 69. percben Varga Józsefet is kiállította a játékvezető. 


Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnék összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.