Magyarország az a hely, ahol a lakók legnagyobb örömére éjjel is építik a fociakadémiát

Kispesten olyan lendülettel építik a bajnok Honvéd új utánpótláscentrumát, hogy még éjjel sem áll le a munka. 

Az ATV-nek küldte el egy lakó a videót a szerda éjjel egykor is zajló építkezésről.

Kovács Krisztina azt mesélte, hogy az építkezés már tavaly nyáron elkezdődött, de tavasszal álltak rá igazán, minden reggel hatkor kezdenek. Egy ideig délután ötig dolgoztak, aztán egyre később végeztek, az éjszakai műszak viszont vadonatúj. 

Az ATV-nek a munkások azt mondták, hogy februárra lesznek kész.

A Dél-pesti utánpótlás-nevelési centrum közpénzből épül

Fotó: honvedfc.hu

A Honvéd utánpóltásbázisa a kormány egyik régóta támogatott terve, már 2014 februárban nemzetgazdasági szempontból kiemelt beruházás lett. Eredetileg 2,5 milliárdot áldoztak volna rá, de tavaly februárban a kormány hozzácsapott még ehhez 1,7 milliárdot, így az Ecseri piac oldalában zajló építkezés összköltsége 4,2 milliárd forint. A kivitelező a stadionépítések egyik nagy nyertese, a Pharos ’95 Kft. és a Wire-Vill Kft. A Pharos tulajdonosa adományozta a Puskás-szobrot a felcsúti akadémiának, aminek az építésében is részt vettek. 

Ha az utánpótláscentrum kész lesz, azután kezdődik az új Honvéd-stadion építése, szintén közpénzből.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.