Magyarország az a hely, ahol a lakók legnagyobb örömére éjjel is építik a fociakadémiát

Kispesten olyan lendülettel építik a bajnok Honvéd új utánpótláscentrumát, hogy még éjjel sem áll le a munka. 

Az ATV-nek küldte el egy lakó a videót a szerda éjjel egykor is zajló építkezésről.

Kovács Krisztina azt mesélte, hogy az építkezés már tavaly nyáron elkezdődött, de tavasszal álltak rá igazán, minden reggel hatkor kezdenek. Egy ideig délután ötig dolgoztak, aztán egyre később végeztek, az éjszakai műszak viszont vadonatúj. 

Az ATV-nek a munkások azt mondták, hogy februárra lesznek kész.

A Dél-pesti utánpótlás-nevelési centrum közpénzből épül

Fotó: honvedfc.hu

A Honvéd utánpóltásbázisa a kormány egyik régóta támogatott terve, már 2014 februárban nemzetgazdasági szempontból kiemelt beruházás lett. Eredetileg 2,5 milliárdot áldoztak volna rá, de tavaly februárban a kormány hozzácsapott még ehhez 1,7 milliárdot, így az Ecseri piac oldalában zajló építkezés összköltsége 4,2 milliárd forint. A kivitelező a stadionépítések egyik nagy nyertese, a Pharos ’95 Kft. és a Wire-Vill Kft. A Pharos tulajdonosa adományozta a Puskás-szobrot a felcsúti akadémiának, aminek az építésében is részt vettek. 

Ha az utánpótláscentrum kész lesz, azután kezdődik az új Honvéd-stadion építése, szintén közpénzből.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.