Orbán Viktor apja a Honvéd támogatója

sport
2017 augusztus 04., 07:33
comments 71

Remek évet zártak a legnagyobb fővárosi sportegyesületek. A Fradi, az Újpest, a Honvéd, a Vasas, az MTK és a BVSC-Zugló összesen 14 milliárdos bevételt produkált, ami magasabb, mint a 12,8 milliárdos összkiadás. Csak a Vasas volt veszteséges - írja az MFOR. 

A bevételek 58 százalékkal ugrottak meg egy év alatt, köszönhetően a létesítményfejlesztésekre és üzemeltetésekre adott állami támogatásoknak.

A Budapest Honvéd Sportegyesület egyedüliként megnevezte azokat a cégeket, akik a társasági adójuk egy részét nem a költségvetésbe, hanem sporttámogatásra, konkrétan a Honvédhoz irányították. TAO-támogatásból 314 millió folyt be, kiegészítő támogatásként további 63 millió. Ebben nincs benne a foci, csak a kézilabda, a vízilabda és a kosarasok. 

TAO-kiegészítő támogatásként a legtöbbet, 26,2 milliót a GE Hungary Kft. adott, a Coca-Colától 7,5 millió, a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt.-től 6,8 millió érkezett. A legérdekesebb tétel: a sok cég között ott van Orbán Viktor apja, Orbán Győző cégének, a Gánt Kő és Tőzeg Kft.-nek az 1,4 milliós támogatása. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.