Orbán Viktor apja a Honvéd támogatója

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Remek évet zártak a legnagyobb fővárosi sportegyesületek. A Fradi, az Újpest, a Honvéd, a Vasas, az MTK és a BVSC-Zugló összesen 14 milliárdos bevételt produkált, ami magasabb, mint a 12,8 milliárdos összkiadás. Csak a Vasas volt veszteséges - írja az MFOR. 

A bevételek 58 százalékkal ugrottak meg egy év alatt, köszönhetően a létesítményfejlesztésekre és üzemeltetésekre adott állami támogatásoknak.

A Budapest Honvéd Sportegyesület egyedüliként megnevezte azokat a cégeket, akik a társasági adójuk egy részét nem a költségvetésbe, hanem sporttámogatásra, konkrétan a Honvédhoz irányították. TAO-támogatásból 314 millió folyt be, kiegészítő támogatásként további 63 millió. Ebben nincs benne a foci, csak a kézilabda, a vízilabda és a kosarasok. 

TAO-kiegészítő támogatásként a legtöbbet, 26,2 milliót a GE Hungary Kft. adott, a Coca-Colától 7,5 millió, a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt.-től 6,8 millió érkezett. A legérdekesebb tétel: a sok cég között ott van Orbán Viktor apja, Orbán Győző cégének, a Gánt Kő és Tőzeg Kft.-nek az 1,4 milliós támogatása. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.