Az angoloknak nem tellett egy tisztességes megnyitóünnepségre az atlétikai világbajnokságon

sport
2017 augusztus 05., 12:06
comments 234

Nekünk kellett volna kapni az atlétikai vébét is, időben pont jól kijött volna, hétfőn vége az úszásnak, pénteken már atlétika. Akkor lett volna tisztességes megnyitó is, nem úgy, mint most Londonban, ahol a versenyek előtt egy órával páran mondtak beszédet (András herceg, Sadiq Khan londoni polgármester), de nem a VIP-vendégeknek, hanem a zsúfolásig tömött stadionban.

link Forrás

Rebecca Ferguson elénekelte a himnuszt, aztán elkezdődött a verseny.  Lehet, nekik nem volt rá 3,4 milliárdjuk, Brexit, spórolnak már. 

link Forrás

A jó hír az, hogy annak ellenére, hogy nem rendezünk olimpiát, egy 15 ezres, de ennek sokszorosára bővíthető atlétikai stadion azért épül majd. Nem, nem a 140 milliárdos új Puskás, hanem külön egy másik Csepelen, mert a Puskás csak focira lesz alkalmas. Ha elkészül, jöhet az atlétikai vébé is. Na, akkor lesz megnyitó is. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.