Csak júniusban több mint 300 milliónyi megbízást kapott Kuna Tibor cége

politika
2017 augusztus 05., 08:00
comments 54

Kuna Tibor, akinek állami megbízásokkal tűzdelt karrierjét személyesen maga Isten egyengeti, újra hálával fordulhat a mennyek felé, ugyanis egyik cége, a Young & Partners 4 új szerződést kötött a Szerencsejáték Zrt.-vel, összesen 327 millió forint értékben. 140,9 millió forintért „fesztiválkitelepülésekhez kapcsolódó kiegészítő aktivitások megszervezését és lebonyolítását” vállalták, és hasonló tárgyban kötöttek egy másik, 139,3 milliós szerződést is.

Ezen kívül Kuna cége látta el a budapesti Duna Arénában rendezett férfi vízilabda Bajnokok Ligája hatos döntőjének rendezvényszervezési feladatait 13,4 millióért, és ugyancsak rendezvényszerveznek majd az augusztus 12-i Total Dance fesztiválon 34 millióért.

A Young & Partners és Kuna Tibor másik cége, a Trinity Communications Kft. régi jó partnere a Szerencsejáték Zrt.-nek, tavaly például összesen mintegy 10 milliárd forint értékben kötöttek szerződést különböző reklám- és népszerűsítő kampányokra. A cégek más kormányzati pályázatokon is sokat nyertek az utóbbi években. (Magyar Nemzet

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.