Csak júniusban több mint 300 milliónyi megbízást kapott Kuna Tibor cége

2017 augusztus 5., szombat 8:00
54

Kuna Tibor, akinek állami megbízásokkal tűzdelt karrierjét személyesen maga Isten egyengeti, újra hálával fordulhat a mennyek felé, ugyanis egyik cége, a Young & Partners 4 új szerződést kötött a Szerencsejáték Zrt.-vel, összesen 327 millió forint értékben. 140,9 millió forintért „fesztiválkitelepülésekhez kapcsolódó kiegészítő aktivitások megszervezését és lebonyolítását” vállalták, és hasonló tárgyban kötöttek egy másik, 139,3 milliós szerződést is.

Ezen kívül Kuna cége látta el a budapesti Duna Arénában rendezett férfi vízilabda Bajnokok Ligája hatos döntőjének rendezvényszervezési feladatait 13,4 millióért, és ugyancsak rendezvényszerveznek majd az augusztus 12-i Total Dance fesztiválon 34 millióért.

A Young & Partners és Kuna Tibor másik cége, a Trinity Communications Kft. régi jó partnere a Szerencsejáték Zrt.-nek, tavaly például összesen mintegy 10 milliárd forint értékben kötöttek szerződést különböző reklám- és népszerűsítő kampányokra. A cégek más kormányzati pályázatokon is sokat nyertek az utóbbi években. (Magyar Nemzet