Hatás, ellenhatás

copywriter
2017 augusztus 05., 13:20
comments 24

Megértjük, sajnáljuk, sok sikert kívánunk.

"Eladóvá vált ez a német mocsok! Wir leben autos? B. sszátok meg, kinek? Két éve vettem ezt a betegágyat, egyedi autót akartam, meg is kaptam az tuti! Amikor megvettem, imádtam, hogy fütyül a turbó, mikor ki kellett cserélnem, mert el volt repedve, már annyira nem! De az igazi megpróbáltatás decemberben kezdődött, amikor elkezdett rángatni, szaggatni, nem gyorsulni, az alapjárat ingadozni. Természetesen elvittem szerelőhöz, aki szűk 300 ezerért cserélgetett szűrőket, szivattyúkat, hűtőket meg mindent amit úgy érzett, hogy belefér a részére visszaadott 50 százalékos Unixos kedvezménybe, de ez az olasz motorral szerelt germán sz. r csak nem ment."

"Jött a szakszervíz! Na az b. sszátok meg, az nem vicc! Ott annyi szakértelem van mint nagymamámnak a Fifa 17-ben. De mindig szépen lemosták átadáskor és véleményük szerint apró baja van, szerintük a nyomástartó szelep, meg is csinálták volna, csak szerintük sz. r helyen van. Ezután jött egy másik szaki, aki ránézésre megmondta mi a baj, látszott a szemén, hogy ez a faszi nem szarral gurigázik! Azt mondta hagyjam ott egy napra és minden f. sza lesz. Majd 10 hét múlva, amikor hívott, hogy készen van a tank szivattyú volt a hiba, de azért tartott eddig, mert a csészét is cserélni kellett. Napokig járt vele és minden ok. De ha mégis baja lesz, akkor valami kis apró sz. rság. Végülis minden k. a anyját kicseréltek, csak azt a szájbabaszott kis szart nem, és ugyanolyan szar mint volt. Imádtam, naponta lemostam, takarítottam, mostmár csak akkor éri víz ha köpködök."

"Kérlek benneteket osszátok és vigye innen valaki a p. csába, mert a hányinger kerülget ha rá nézek. Nagy baja nem lehet, mert a problémát okozó apró szaron kívűl minden új benne. Az árából már engedni nem tudok, legfeljebb ültetek bele leandert. Kérlek szabadítsatok meg a gonosztól! Jelen pillanatban tökéletesen indul, az alapjárat ingadozik, dadog mint a volt gyakorlati oktatóm, bármeddig elmegy saját lábán, ha van időtök leállni és újrindítani. A szerencsés vevőm, mivel a szőlő és a bor városa, vendégem egy üveg aszúra és egy halászlére!"


Köszi, Katalin!


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.