Lebukott az egész bőröndöket összevérező budapesti rakodómunkás: négyen dolgoztak aznap, és az egyikük keze meg volt vágva

bűnügy
2017 augusztus 06., 18:12
comments 317

Pénteken írtuk meg, hogy egy magyar nő elhűlve nyitotta ki bőröndjét: valaki, miután a csomagot feladta a reptérre, kívül-belül összevérezte annak tartalmát. Később egy másik történetet is kaptunk, amiben valaki ugyanarról a London-Budapest járatról pontosan ugyanilyen összevérezésről számolt be.

A rendőrség most, két nappal később közleményt adott ki, amiben fontos fejlményekről számolnak be. A lényeg:

"a rendőrök megállapították, hogy a londoni járatra négy férfi végezte a poggyászok felpakolását, egyikük keze pedig sérült volt és vérzett is."

Így aztán nehéz volt másra következtetni, mint hogy a sérült kezű, 46 éves Sz. János rakodómunkás lehet a tettes. A rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki ma, lopás vétségének megalapozott gyanújával.

photo_camera Fotó: plankog

A rendőrség arról is beszámol a közleményben, hogy a nyomozást a sajtóban megjelent cikkek alapján, hivatalból indították.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt