Elképesztő fordulat: a Budapest-London repülőjárat egy másik utasának ruhái is véresek lettek a bőröndben

bűnügy
2017 augusztus 04., 16:10
comments 220

Rengetegen olvasták azt a pénteki cikkünket, ami arról a szinte megmagyarázhatatlanul bizarr esetről szólt, hogy az esküvője után Budapestről Londonba utazó olvasónk hazaérkezés után a bőröndjéban az összes ruhát és tárgyat összevérezve találta meg, miközben a csomagról eltűnt a kis számzáras lakat. 

Jó pár olvasónk írta meg a saját megoldását az ügyben, és meglepő módon a több tucat levélben szinte szó szerint ugyanazt a megoldást tippeltétek: a bőrönd lakatját - valószínűleg még Budapesten - feltörte egy szállítómunkás, aki eközben megvágta magát, hogy utána bosszúból vagy csak oda nem figyelve, de gyorsan mindent összevérezzen a csomagban, készpénzt vagy ékszert keresve. 

Ehhez képest most futott be Árpi fényképekkel megtámogatott levele. Árpi ugyanazon a járaton utazott, és - most lehet reszketni kezdeni - ugyanaz történt a ruháival. Íme az ő sztorija:

Facebookon megosztva találtam meg ezt a cikketeket. Ezzel kapcsolatosan én is jelezném, hogy ugyan ezen a Flybe járaton utaztam amelyiken Klaudia és én is hasonlót tapasztaltam. Néhány képen mellékelve ezt be is tudom bizonyítani. Az én bőröndömben a legtetején egy párna volt aminek a huzata lett véres, az egyik pólóm is véres lett, meg az elosztó amit hoztam magammal annak a kábele is véres volt. Engem viszont Southend-on-sea repülőtéren ellenőriztek vámosok. Akkor egyből szólhattam volna, de gyenge angol tudásom miatt nem tudtam magam kifejezni. Ezt azért említem meg mert esetleg, ha el lehetne érni, hogy a Southend-i repülőtér kamera felvételét meg lehetne tekinteni az elég jó bizonyíték lenne.

Erre varrjon bajuszszőrből kötött gombot Hercule Poirot!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt