Elképesztő fordulat: a Budapest-London repülőjárat egy másik utasának ruhái is véresek lettek a bőröndben

bűnügy
2017 augusztus 04., 16:10
comments 220

Rengetegen olvasták azt a pénteki cikkünket, ami arról a szinte megmagyarázhatatlanul bizarr esetről szólt, hogy az esküvője után Budapestről Londonba utazó olvasónk hazaérkezés után a bőröndjéban az összes ruhát és tárgyat összevérezve találta meg, miközben a csomagról eltűnt a kis számzáras lakat. 

link Forrás

Jó pár olvasónk írta meg a saját megoldását az ügyben, és meglepő módon a több tucat levélben szinte szó szerint ugyanazt a megoldást tippeltétek: a bőrönd lakatját - valószínűleg még Budapesten - feltörte egy szállítómunkás, aki eközben megvágta magát, hogy utána bosszúból vagy csak oda nem figyelve, de gyorsan mindent összevérezzen a csomagban, készpénzt vagy ékszert keresve. 

Ehhez képest most futott be Árpi fényképekkel megtámogatott levele. Árpi ugyanazon a járaton utazott, és - most lehet reszketni kezdeni - ugyanaz történt a ruháival. Íme az ő sztorija:

Facebookon megosztva találtam meg ezt a cikketeket. Ezzel kapcsolatosan én is jelezném, hogy ugyan ezen a Flybe járaton utaztam amelyiken Klaudia és én is hasonlót tapasztaltam. Néhány képen mellékelve ezt be is tudom bizonyítani. Az én bőröndömben a legtetején egy párna volt aminek a huzata lett véres, az egyik pólóm is véres lett, meg az elosztó amit hoztam magammal annak a kábele is véres volt. Engem viszont Southend-on-sea repülőtéren ellenőriztek vámosok. Akkor egyből szólhattam volna, de gyenge angol tudásom miatt nem tudtam magam kifejezni. Ezt azért említem meg mert esetleg, ha el lehetne érni, hogy a Southend-i repülőtér kamera felvételét meg lehetne tekinteni az elég jó bizonyíték lenne.

Erre varrjon bajuszszőrből kötött gombot Hercule Poirot!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.