Elképesztő fordulat: a Budapest-London repülőjárat egy másik utasának ruhái is véresek lettek a bőröndben

2017 augusztus 4., péntek 16:10
220

Rengetegen olvasták azt a pénteki cikkünket, ami arról a szinte megmagyarázhatatlanul bizarr esetről szólt, hogy az esküvője után Budapestről Londonba utazó olvasónk hazaérkezés után a bőröndjéban az összes ruhát és tárgyat összevérezve találta meg, miközben a csomagról eltűnt a kis számzáras lakat. 

Jó pár olvasónk írta meg a saját megoldását az ügyben, és meglepő módon a több tucat levélben szinte szó szerint ugyanazt a megoldást tippeltétek: a bőrönd lakatját - valószínűleg még Budapesten - feltörte egy szállítómunkás, aki eközben megvágta magát, hogy utána bosszúból vagy csak oda nem figyelve, de gyorsan mindent összevérezzen a csomagban, készpénzt vagy ékszert keresve. 

Ehhez képest most futott be Árpi fényképekkel megtámogatott levele. Árpi ugyanazon a járaton utazott, és - most lehet reszketni kezdeni - ugyanaz történt a ruháival. Íme az ő sztorija:

Facebookon megosztva találtam meg ezt a cikketeket. Ezzel kapcsolatosan én is jelezném, hogy ugyan ezen a Flybe járaton utaztam amelyiken Klaudia és én is hasonlót tapasztaltam. Néhány képen mellékelve ezt be is tudom bizonyítani. Az én bőröndömben a legtetején egy párna volt aminek a huzata lett véres, az egyik pólóm is véres lett, meg az elosztó amit hoztam magammal annak a kábele is véres volt. Engem viszont Southend-on-sea repülőtéren ellenőriztek vámosok. Akkor egyből szólhattam volna, de gyenge angol tudásom miatt nem tudtam magam kifejezni. Ezt azért említem meg mert esetleg, ha el lehetne érni, hogy a Southend-i repülőtér kamera felvételét meg lehetne tekinteni az elég jó bizonyíték lenne.

Erre varrjon bajuszszőrből kötött gombot Hercule Poirot!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt