Minden ruha, minden tárgy véres volt a Budapestről Londonba repülő Klaudia bőröndjében

közlekedés
2017 augusztus 04., 12:46


Maga Hardy Mihály, a Budapest Airport szóvivője is csak annyit tudott mondani, hogy légügyi pályafutása alatt ilyen különös esetről még nem hallott.

A 444-nél levélben jelentkezett ugyanis Klaudia a legkülönösebb történettel, amit hosszú ideje hallottam.

A Nagy-Britanniában élő Klaudia az esküvője kedvéért jött Budapestre, ahonnan ma, vagyis pénteken tegnap, vagyis csütörtökön repültek vissza a londoni Southend repterére a Flybe légitársasággal. Hazaérkezéskor vették észre, hogy hiányzik a korábbi rossz tapasztalataik miatt a bőröndjükre felapplikált kis számzáras lakat. Rosszat sejtve nyitották ki a bőröndöt, de amit láttak, arra tényleg senki sem lehet felkészülve:

A csavar es gyomorforgato elmeny pedig akkor jott, amikor a borondot kinyitva megtalaltuk ruhainkat, azonban minden egyes ruhadarab, cipo es taskak valamint nagyon fontos az eskuvonkkel kapcsolatos okiratok es domumentumok verrel boritva voltak talalhatoak a borondben.

Mindebben az az undorito, hogy meg vissza is hajtogattak a ruhakat amik minden iranyban veresek. A borond egy kis zsebeben egy uzsonnas zacskoban volt kb 300Ft ertekben apropenz, ami az utazasrol maradt. Ebbe olyan szinten masztak bele, hogy undoritoan az egesz zacsko csupa ver (kep csatolva).

Hogy a rejtély igazán rejtélyes legyen, a bőröndből hiányozni semmi sem hiányzik, viszont minden össze van vérezve benne.

Klaudiáékat állítása szerint így is komoly kár érhette:

A borond tartalma hozzavetlogesen L2000 erteku ugyanis eskuvore mentunk Budapestre es oltonyoktol kezdve draga ruhakig es cipokig minden a borondben volt.Amikor elkezdtunk telefonalgatni sem a Flybe, sem a Budapest Airport nem adott informaciot, hogy hogyan tudunk jegyzokonyvet felvenni illetve karteritest kovetelni ugyanis mindazon tul, hogy a ruhainkat a kukaba dobhatjuk, a ver miatt egeszsegugyi veszely is fennalhat.

A zaklatott házaspár végül hivatalos mederbe tudta terelni az ügyet:

Vegul a londoni Southend repterre visszamentunk, ahol egy roppant kedves holgy segitsegevel vegul sikerult egy jegyzokonyvet felvenni es most kivancsian varjuk a kedves Flybe valaszat, hogy megis milyen eljarast inditanak az ugyben.

Hardy Mihály, a Budapest Airport szóvivője tőlünk hallott először az esetről, de elmondta, hogy ha esetleg odáig jutna a sztori, az esetleges vizsgálatot az ORFK végezné. Hardy felhívta a a figyelmet arra, hogy a sztoriban amúgy semmi sem utal arra, hogy ha történt is ilyen, az Budapesten esett volna meg. Ilyenre egyébként maga a levélíró sem utalt.

A legfurcsább első blikkre az, hogy miközben mindent átkutattak és összevéreztek, nem loptak el semmit. Elképzelhető persze, hogy csak készpénzt kerestek. Elvben persze az sem lenne kizárható, hogy maga a levélíró szeretett volna kicsikarni némi kompenzációt, ugyanakkor elég életszerűtlen azt képzelni, hogy ezt pont ilyen kacifántos módon próbálná elérni. Úgyhogy marad a rejtély:

mi történhetett igazából Klaudiáék bőröndjével???

Ha feltámadt benned a Miss Marple, és van megoldásod a Rejtélyre, írd meg nekem a szilyl kukac 444.hu címre VÉRES subjecttel!

Update: A szexista, gusztustalan kommentek miatt kénytelen voltam kikapcsolni a kommentelést a cikk alatt. Elnézést kérek a normális kommentelőktől.

Update 2: Végképp meghökkentő fordulat az eleve bizarr ügyben: most jelentkezett egy másik 444-olvasó, aki ma ugyanazon a járaton ült, és ugyanaz történt vele. Árpi sztorija itt olvasható friss cikkünkben:

link Forrás