LMP: meglesz az elegendő aláírás, lesz rendkívüli parlamenti ülés

Kanász-Nagy Máté, az LMP szóvivője biztosan sikerül összegyűjteni az augusztus 21-re tervezett rendkívüli parlamenti ülés megtartásához szükséges számú ellenzéki aláírást. Vasárnapi sajtótájékoztatóján kijelentette: "amennyiben a Fidesz-KDNP képviselői nem jönnek el erre az ülésre és nem szavazzák meg a devizahitelesek kilakoltatását leállító javaslatukat, akkor Orbán Viktor miniszterelnök, valamint Kósa Lajos, a Fidesz és Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője személyesen lesznek felelősek több tízezer család utcára kerüléséért."

Hollik István KDNP-s képviselő szerint nincs olyan sürgető ügy, ami a kormányoldal szerint indokolná egy rendkívüli parlamenti ülés összehívását. Hozzátette, hogy "a kabinet és a kormánypártok eddig is és ezután is mindent megtesznek azért, hogy az érintettek kikerülhessenek a devizahiteles csapdából."

(MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.