Ungár Péter etikai vizsgálatot kezdeményezett a saját viselkedése miatt

2017 augusztus 9., szerda 16:20
219

Politikusi Facebook-oldalán reagált a szerdán megjelent cikkekre Ungár Péter, az LMP elnökségi tagja. Mint megírtuk, Ungárt a biztonsági személyzet rakta ki a Momentum Nyitás! elnevezésű fesztiváljáról, miután részegen botrányosan viselkedett, volt például olyan fesztiválozó, akinek háromszor kellett kiküldenie a sátrából a politikust. 

Ungár a cikkekkel kapcsolatban ezt írta szerda délután: 

„Sajnálom a rendezvényen történteket, és kész vagyok mindenkitől személyesen bocsánatot kérni, aki a viselkedésemet vagy a kommunikációmat nem kívánatosnak vagy zavarónak találta.

Elfogadom, hogy a Momentum részéről az a döntés született, hogy a továbbiakban ne vegyek részt az általuk szervezett rendezvényeken, ugyanakkor bízom abban, hogy személyesen tisztázni, rendezni tudjuk a dolgokat. 

Bár a fesztiválon magánemberként vettem részt, és nem volt semmilyen hivatalos célja az ottlétemnek, pártomban etikai vizsgálatot kezdeményeztem az ügyben.”

Kevéssel korábban az LMP is bejelentette, hogy Ungár etikai vizsgálatot kezdeményezett, és utána, amennyiben szükséges, megteszik majd a szükséges lépéseket. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt