Fél év alatt több mint kétmillió adóforintért evett a KDNP-frakció

politika
2017 augusztus 11., 02:39
comments 72

A Népszava kérte ki az Országgyűlés Hivatalától a 2017 első félévre vonatkozó frakcióköltéseket. Ezekből tudni, hogy a 17 képviselőt számláló KDNP-frakció idén már 71 szerződést kötött, legnagyobb tételként a "Kihelyezett frakciórendezvények szervezése, bonyolítása" című megbízás áll, ezért 4,2 milliót fizettek a Kop-Travel Hungaria Kft-nek. Harrach Péter vezette parlamenti csoport nem engedi el vendégeit üres hassal, 

"vendéglátás, étel biztosítása" címen több mint kétmillió forintot fizetettek egy bizonyos Németh Dezső egyéni vállalkozónak.

Tavaly hatmilliót költöttek "kávé, tea, élelmiszer" címszóval, a havi bevásárlásokra idén eddig kétmillió ment el. A legérdekesebb, hogy az elmúlt félév legdrágább, 810 ezer forintos bevásárlását június 21-én abszolválták. Két nappal a parlament szezonzáró ülése előtt. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.