Rétvári Bence: Tévhit, hogy az egészséges ételek nem lehetnek finomak

gasztronómia
2017 augusztus 11., 05:56
comments 188

Az iskolai büfékben árulható, valamint a tiltott termékekről írt körlevele apropóján vendégeskedett Rétvári Bence az M1 pénteki reggeli műsorában. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára kijelentette, hogy tévhit, hogy az egészséges ételek nem lehetnek finomak. Szerinte egy müzliszelet is lehet olyan finom, mint egy egészségtelen desszert, 

kóla helyett pedig jobb ásványvizet inni.

Rétvári közölte, hogy hétéves korában minden negyedik lány és ötödik fiú túlsúlyos, míg felnőttek esetében már több mint 30 százalékos az arány. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.