Eszti látott egy hatalmas valamit, amit a szél sodort Budapest felett tegnap este

Ezt az olvasói levelet kaptuk Esztitől, aki valami egészen furcsát látott Budapesten. Leírása szerint a furcsaság hosszú fényes csíknak látszott, Pest felől vonult a Duna felett át, és „hatalmasnak látszott”:

„Sziasztok!

Ki tudnátok deríteni, hogy mi lehetett az a hosszú fényes csík, amit a Pest felől sodorhatott a szél a Duna felett tegnap este nagyjából a Hűvösvölgyi út vonalában kifelé a városból? Hatalmasnak látszódott az Árpád híd felől, még az időképes kamerákon is látszott halványan.

Pusszancs:

Eszti”

Eszter két képet is csatolt leveléhez, amin állítása szerint látható a csík, amely akkora volt, hogy a térfigyelő kamerák is rögzítettték (a piros karikák Eszter keze munkájai):

Fotó: Időkép
Fotó: Időkép

Én tegnap este Trónok harcát néztem, ezért a csíkról lemaradtam, de ha valaki tud róla valamit, ne habozzon jelentkezni! (megirom@444.hu) Tippem szerint sej, a mi lobogónk lehetett az, amelyet fényes szellők fúttak.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.