Eszti látott egy hatalmas valamit, amit a szél sodort Budapest felett tegnap este

Tbg
sci-fi
2017 augusztus 15., 07:40
comments 147

Ezt az olvasói levelet kaptuk Esztitől, aki valami egészen furcsát látott Budapesten. Leírása szerint a furcsaság hosszú fényes csíknak látszott, Pest felől vonult a Duna felett át, és „hatalmasnak látszott”:

„Sziasztok!

Ki tudnátok deríteni, hogy mi lehetett az a hosszú fényes csík, amit a Pest felől sodorhatott a szél a Duna felett tegnap este nagyjából a Hűvösvölgyi út vonalában kifelé a városból? Hatalmasnak látszódott az Árpád híd felől, még az időképes kamerákon is látszott halványan.

Pusszancs:

Eszti”

Eszter két képet is csatolt leveléhez, amin állítása szerint látható a csík, amely akkora volt, hogy a térfigyelő kamerák is rögzítettték (a piros karikák Eszter keze munkájai):

photo_camera Fotó: Időkép
photo_camera Fotó: Időkép

Én tegnap este Trónok harcát néztem, ezért a csíkról lemaradtam, de ha valaki tud róla valamit, ne habozzon jelentkezni! (megirom@444.hu) Tippem szerint sej, a mi lobogónk lehetett az, amelyet fényes szellők fúttak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.