Nem elég, hogy Bayer Zsolt bekerül a Nemzeti Könyvtárba, még mocskosul drága is lesz

"Csaknem 20 millió forinttal többe fog kerülni az adófizetőknek a Kerényi Imre miniszterelnöki biztos által felügyelt Nemzeti könyvtár idei őszi sorozatának kiadása, mint a tavaszi sorozat" 

- írja a Magyar Nemzet a Magyar Közlönyben hétfőn megjelent kormányhatározat alapján. Összesen 232 millió forint támogatást ad kormányunk a Nemzeti Könyvtár, az Alaptörvény díszalbum és zsebfüzetek, a Pedagógusnap 2017, és a Zenélő Budapest projekteknek 2017-ben; közülük

csak a Nemzeti Könyvtár köteteire 182,5 millió jut. 

Az egész elmebajért Kerényi Imre kormánymegbízott felel, ő pedig nem okozott csalódást és Karinthy, Kosztolányi, Móricz, Petőfi és Gárdonyi között elrejtette Bayer Zsolt közíró, publicista, újságíró 1100 év Európa közepén című kötetét is. 

 „Bayer Zsolt leírása, például a kőszegi katonai reálgimnázium melletti mohos kősziklához fűződő legenda narratívája Petőfi Sándor Útirajzok kötetének legnemesebb irodalmi hagyományaihoz hasonlítható” – nyilatkozta a kitűnő Demokrata hetilapnak barátja és bajtársa érdemeiről Kerényi Imre, aki az ATV-n azzal védte döntését, hogy bizony Bayer kötete Petőfi Sándor Útirajzok leírásához hasonlítható. (Magyar Nemzet)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.