Nem elég, hogy Bayer Zsolt bekerül a Nemzeti Könyvtárba, még mocskosul drága is lesz

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

"Csaknem 20 millió forinttal többe fog kerülni az adófizetőknek a Kerényi Imre miniszterelnöki biztos által felügyelt Nemzeti könyvtár idei őszi sorozatának kiadása, mint a tavaszi sorozat" 

- írja a Magyar Nemzet a Magyar Közlönyben hétfőn megjelent kormányhatározat alapján. Összesen 232 millió forint támogatást ad kormányunk a Nemzeti Könyvtár, az Alaptörvény díszalbum és zsebfüzetek, a Pedagógusnap 2017, és a Zenélő Budapest projekteknek 2017-ben; közülük

csak a Nemzeti Könyvtár köteteire 182,5 millió jut. 

Az egész elmebajért Kerényi Imre kormánymegbízott felel, ő pedig nem okozott csalódást és Karinthy, Kosztolányi, Móricz, Petőfi és Gárdonyi között elrejtette Bayer Zsolt közíró, publicista, újságíró 1100 év Európa közepén című kötetét is. 

 „Bayer Zsolt leírása, például a kőszegi katonai reálgimnázium melletti mohos kősziklához fűződő legenda narratívája Petőfi Sándor Útirajzok kötetének legnemesebb irodalmi hagyományaihoz hasonlítható” – nyilatkozta a kitűnő Demokrata hetilapnak barátja és bajtársa érdemeiről Kerényi Imre, aki az ATV-n azzal védte döntését, hogy bizony Bayer kötete Petőfi Sándor Útirajzok leírásához hasonlítható. (Magyar Nemzet)

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.