Nyugtatókat, fájdalomcsillapítókat és THC-t is kimutattak a volán mögött alvó Tiger Woods szervezetében

ÉLET
2017 augusztus 15., 07:07
comments 125

Vicodin és Dilaudid fájdalomcsillapítókat, Xanaxot (szorongásoldó nyugtatót),  Ambient (altatót) és THC-t (a mariuhána hatóanyagát) is kimutatták a világ egykori legjobb golfozója, az amerikai Tiger Woods szervezetében. 

Woodsot még május 29-én vette őrizetbe a Palm Beach-i seriff irodája, miután teljesen fogalmatlan állapotban találtak rá a volán mögött. 

A rabosítás után készített fénykép Tiger Woodsról.
photo_camera A rabosítás után készített fénykép Tiger Woodsról. Fotó: Palm Beach County Sheriff's Office/AFP

A sportoló elismerte, hogy illuminált állapotban vezetett - nem mintha lett volna más választása, mivel azt se tudta, hol van. 

Azt próbálta meg előadni, hogy Los Angelesbe tart, miközben egy floridai út szélén vesztegelt, egész pontosan égő lámpák mellett, egy bicikliúton keresztbeállva aludt a kormánynál.

Az ESPN most megszerezte a rendőrségi jelentést, ami elég változatos koktélt mutatott ki a vérképében.

Woods később azzal védekezett, hogy a számára felírt gyógyszerekre adott szélsőséges reakció miatt ütötte ki magát. Tény, hogy négy hátműtéten van már túl, legutóbb áprilisban feküdt kés alá, azóta rehabilitációján dolgozott. (ESPN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.