A Ku-Klux-Klan észak-karolinai Nagy Sárkánya és Nagy Varázslója örül annak, hogy Charlottesville-ben meghalt egy tüntető

külföld
2017 augusztus 16., 19:33

Justin Moore, az észak-karolinai Pelhamben működő, Loyal White Knights nevű Ku-Klux-Klan csoport vezetője azt nyilatkozta az amerikai médiának, hogy

boldoggá tette, hogy Charlottesville-ben egy autó belehajtott a szélsőjobboldaliak ellen tüntető tömegbe, és megölt egy 32 éves nőt.

link Forrás

A Ku-Klux-Klan-vezér szerint a tüntetők kommunisták voltak, akik a szólásszabadság ellen tiltakoztak, úgyhogy nem is kár értük.

Chris Barker, a helyi Ku-Klux-Klán csoportot felügyelő Nagy Varázsló is egyetértett ezzel, szerinte sem probléma, ha néhányan meghalnak azok közül, akik állandóan megzavarják a szélsőjobboldali rendezvényeiket.

Az észak-karolinai Ku-Klux-Klan vezetői szerint a charlottesville-i rendezvény békés lett volna, ha nem bukkannak fel az ellentüntetők. (Huffington Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.