A Ku-Klux-Klan észak-karolinai Nagy Sárkánya és Nagy Varázslója örül annak, hogy Charlottesville-ben meghalt egy tüntető

külföld
2017 augusztus 16., 19:33
comments 201

Justin Moore, az észak-karolinai Pelhamben működő, Loyal White Knights nevű Ku-Klux-Klan csoport vezetője azt nyilatkozta az amerikai médiának, hogy

boldoggá tette, hogy Charlottesville-ben egy autó belehajtott a szélsőjobboldaliak ellen tüntető tömegbe, és megölt egy 32 éves nőt.

A Ku-Klux-Klan-vezér szerint a tüntetők kommunisták voltak, akik a szólásszabadság ellen tiltakoztak, úgyhogy nem is kár értük.

Chris Barker, a helyi Ku-Klux-Klán csoportot felügyelő Nagy Varázsló is egyetértett ezzel, szerinte sem probléma, ha néhányan meghalnak azok közül, akik állandóan megzavarják a szélsőjobboldali rendezvényeiket.

Az észak-karolinai Ku-Klux-Klan vezetői szerint a charlottesville-i rendezvény békés lett volna, ha nem bukkannak fel az ellentüntetők. (Huffington Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt