Az MSZP újra feljelentést tesz a Fidesz 2010-es plakátkampánya miatt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Miután kiderült, hogy az ügyészség szerint nem vetődött fel bűncselekmény gyanúja a Fidesz-plakátok ügyében, ezért nem nyomoznak, az MSZP az alábbi közleményt adta ki:

„A Fidesz 2010-ben a plakátjaival költségvetési csalást, leánykori nevén választási csalást követett el. Erről van papírja is. 2017-ben ott tartunk, hogy a fideszes ügyészség politikai okokból pillanatok alatt tud koncepciós eljárásokat produkálni, Polt Péter azonban nem mer nyomozást indítani azok ellen, akik egyre több családtagját foglalkoztatják kiemelkedő fizetésekért! A fideszes plakát-csalás ügyében az MSZP ezért újabb feljelentést nyújt be az ügyészségnek.”

Jó kérdés, hogy másodjára vajon felmerül-e Polt Péterékben, hogy a Fidesz akár bűncselekményt is elkövethetett-e Simicska Lajossal együtt.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.