Az MSZP újra feljelentést tesz a Fidesz 2010-es plakátkampánya miatt

bűnügy
2017 augusztus 16., 11:40
comments 114

Miután kiderült, hogy az ügyészség szerint nem vetődött fel bűncselekmény gyanúja a Fidesz-plakátok ügyében, ezért nem nyomoznak, az MSZP az alábbi közleményt adta ki:

„A Fidesz 2010-ben a plakátjaival költségvetési csalást, leánykori nevén választási csalást követett el. Erről van papírja is. 2017-ben ott tartunk, hogy a fideszes ügyészség politikai okokból pillanatok alatt tud koncepciós eljárásokat produkálni, Polt Péter azonban nem mer nyomozást indítani azok ellen, akik egyre több családtagját foglalkoztatják kiemelkedő fizetésekért! A fideszes plakát-csalás ügyében az MSZP ezért újabb feljelentést nyújt be az ügyészségnek.”

Jó kérdés, hogy másodjára vajon felmerül-e Polt Péterékben, hogy a Fidesz akár bűncselekményt is elkövethetett-e Simicska Lajossal együtt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.