Egy éjjeli fürdőzésen fulladt bele a Fekete-tengerbe a 28 éves magyar turista

baleset
2017 augusztus 19., 03:42
comments 22

A Blikk szerint a baráti társaságával, ittasan ment éjjel a bulgáriai Pomorie tengerpartjára a 28 éves magyar nő, aki pénteki hírek szerint belefulladt a Fekete-tengerbe. A lap azt írja, hogy az áldozat a parttól alig néhány méterre merült el. Az egyik közeli szálloda menedzsere a lány barátainak kiáltozása miatt ment a helyszínre, ott viszont hamar észrevette, hogy nagy a baj.

Ő értesítette a hatóságokat éjjel kettőkor, ezen kívül autójával odaállt a vízpartra, és megvilágította a hullámokat. Így látták meg a lány testét a vízben, a parthoz közel hánykolódni, és ők maguk tudták kihúzni a partra, még a hatóságok érkezése előtt. Ekkor azonban már az áldozat nem lélegzett.

A mentők azonnal megkezdték az újraélesztést, de nem jártak sikerrel. (Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.