Megérkezett Magyarországra a japán hercegnő, akinek élete egy fordított tündérmese

ÉLET
2017 augusztus 19., 13:53
comments 120

A japán császári család tagja, a 25 éves Mako hercegnő nemrég Disney-filmekbe illő kijelentésével lett világhírű: úgy döntött, kész lemondani rangjáról azért, hogy a szerelmével, egy közemberrel lehessen.

Mako hercegnő és édesapja, Akisino herceg, a császár másodszülött fia jelenleg magánlátogatáson vesznek részt Magyarországon. Az augusztus 18. és 22. közötti látogatás részeként ma személyesen a Néprajzi Múzeum főigazgatója, Kemecsi Lajos vezette körbe a herceget és a muzeológus végzettségű hercegnőt a múzeumban.

photo_camera Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA
photo_camera Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA
photo_camera Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.