Baji Balázs 4. Birminghamben

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A világbajnoki bronzérmes Baji Balázs 4. helyen zárt 110 méteres gátfutásban az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat vasárnapi, birminghami versenyén.

Középen Baj Balázs fut a világbajnoki bronzéremért augusztus 7-én Londonba.Fotó: Matthias Hangst/Getty Images

A civilben állatorvos békéscsabai sportoló most 13,47 másodperces idővel ért célba, aminél hárman, az idei vb-5. amerikai Aries Merrit, a független színekben induló, világbajnoki ezüstérmes orosz Szergej Subenkov és a szintén amerikai Devon Allen futott jobbat.

A barbadosi Shane Brathwaite-et és a francia Garfield Darien-t rossz rajt miatt kizárták, így csak heten értek célba. (MTI)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.