Miközben az anyja megkorbácsolt egy modellt, az ifjabb Robert Mugabe menekülés közben úgy fellökött egy pincérnőt, hogy az elvetélt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A múlt héten a 20 éves Gabriella Engels dél-afrikai modell azzal vádolta meg Robert Mugabe zimbabwei elnök feleségét és potenciális utódját, hogy egy johannesburgi luxusszállodában a testőreivel megtámadta a őt, és egy elektromos kábellel megkorbácsolta. Ezután kiderült, hogy a dél-afrikai miniszter diplomáciai mentességet adott az 52 éves Grace Mugabének, aki így szabadon visszatérhetett a hazájába.

Középen a 93 éves zimbabwei elnök, balra a fia, ifj. Robert Mugabe mosolyog, jobbra a kis unoka február 25-én Matoposban.Fotó: Jekesai Njikizana/AFP

Most újabb részlet látott napvilágot: ifj. Robert Mugabe, az elnök fia, aki szintén ott volt a szobában, amikor az anyja betoppant, állítólag menekülés közben fellökött egy terhes pincérnőt, aki elesett, és kórházba kellett vinni. Egy szállodai alkalmazott megerősítette, hogy a nő elvetélt. A szálloda menedzsere nem erősített meg semmit, azt mondta, belső ügyként kezelik az incidenst.

A 93 éves Robert Mugabe a Dél-Afrikai Fejlesztési Közösség (SADC) csúcstalálkozóján vett részt Pretoriában, de Grace Mugabe nem volt a hivatalos delegáció tagja. (All Africa)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.