Palkovics: Vitathatatlan, hogy helyes az irány, amit az oktatásnak kijelöltek

oktatás
2017 augusztus 22., 08:41
comments 258

Igazgatói kinevezéseket adott át kedden az Eötvös Loránd Tudományegyetemen az oktatásért felelős államtitkár és a Klebelsberg Központ elnöke. Palkovics László ünnepi beszédében kijelentette, hogy

"az oktatási rendszer lassan változik, de mára vitathatatlanná vált, hogy az az út, amelyet néhány éve kijelöltek, helyes irány volt."

Szerinte az igazgatók feladata, hogy még jobbá tegyék az általuk vezetett intézményeket, hogy élmény legyen ott tanítani és tanulni. A végbement változtatások eredményeként hatékonyabb rendszer és egyértelműbb viszonyok alakultak ki, "mindenki tisztán lát", pontosan tudja, mi a feladata, milyen elvárásoknak kell megfelelnie, mondta az államtitkár. A cél, hogy az oktatási rendszer és a diákok a világ élvonalába kerülhessenek. Solti Péter hozzátette, hogy  

"a működés fenntartása, stabilitása kialakult, minden adott a kiszámítható, értékteremtő munkához a most induló tanévben."

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.