Szépen megépítették a rámpát, hogy aztán lezárják az egészet a mozgáskorlátozottak elől

közlekedés
2017 augusztus 22., 16:19
comments 119

Egy szombathelyi vasútállomáson megépítették a mozgáskorlátozottaknak a feljárót, ámde a végén egy hegesztett kerítéssel lezárták azt, hogy véletlenül se tudjon senki átmenni rajta – derül ki az RTL Híradójának anyagából.

link Forrás

A megkérdezett utasok szerint majdnem egy hónapja van kint a korlát, pedig a terület már nem tűnik sem félkésznek, sem balesetveszélyesnek.

A GYSEV-től az RTL Híradó kérdésére azt válaszolták: nem fejezték még be a parkoló térvilágításának kiépítését, így annak nincs még hatósági engedélye. A rámpa végét korábban szalaggal zárták le, amit rendszeresen átszakítottak, ezért tettek oda végül fémkorlátot, amit az ígéretek szerint azonnal leszerelnek, ha mindennel elkészültek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.