A Debreceni Egyetem díszpolgára lesz Vlagyimir Putyin

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Hatalmas megtiszteltetésben részesül a Magyarországot lassan már második otthonaként kezelő Vlagyimir Putyin orosz elnök: díszpolgári címet ad neki a Debreceni Egyetem.

A Népszava úgy tudja, az eredeti tervek szerint az augusztus 28-án Budapestre látogató Putyin elugrott volna Debrecenbe is a kitüntetésért, a TEK már szervezni is kezdte a látogatás részleteit, de végül az orosz elnök marad a fővárosban.

Így Putyin nem a Debreceni Egyetemen szervezett ünnepségen, hanem Budapesten, feltehetően a Parlamentben veszi át a díszpolgári címet.

FRISSÍTÉS 13:46: A napi.hu megírta, hogy a díszpolgári cím indoklásában az egyetem arról ír, hogy "mind a magyar kormányzat, mind az Orosz Föderáció jelentős szerepet szán a Debreceni Egyetemnek a Paks 2 beruházásban". 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.