A Tesla legyorsulta a Lamborghinit

Gyorsulási versenyt rendezett egy elektromos meghajtású Teslának és egy hagyományos motorral felszerelt Lamborghininak a Drag Times szaklap - és nem az olasz szuperautó nyert:

A klasszikus, negyedmérföldes távon a Tesla csúcsmoderllje, a Model X P100D fél másodperccel verte a Lamborghini Aventadort.

Fontos adalék, hogy míg a Lamborghini 530 000 dollárba (137 millió forintba) kerül, addig a Tesla csak 145 000 dollárba (37 millió foritntba). Viszont ha nem negyed mérföldön csapnak össze, hanem a táv kicsit hosszabb, akkor az olasz autó már simán leelőzte volna Elon Musk gyermekét, ahogy az a fenti videón is világosan látszik.  (Axios)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.