Claudia Schiffer a csúcson sem volt annyit címlapon, mint a visszavonult Schiffer András

2017 augusztus 24., csütörtök 14:08
318
  • Fidesz? Gumicsont!
  • Foglalkozzunk végre a valódi problémákkal!

Nagy kár, hogy Schiffer András már nem politikus, hanem csak egy ügyvéd, mert mintha az egész ellenzékből csak neki lenne meg a maga könyörtelenül őszinte Véleménye a Magyarországon uralkodó áldatlan állapotokról, és ő az egyetlen, aki – több mint egy évvel a visszavonulása után is – bármikor kész a médiában az igazi problémákról beszélni.

Az LMP volt elnöke Németh Szilárd szívósságával és Kövér László lelkesedésével üti napi rendszerességgel az elmúlt két ciklus hibáinak, bűneinek legfőbb felelőseit, ezt pedig már a kormánypárti média sem hallgathatja el, és kénytelen védekezni az elvember megsemmisítő csapásaival szemben. Schiffer pedig, ha kell, egymaga sétál be az oroszlán barlangjába. Meg akkor is, ha nem kell. Dániel Péter óta nem hallathatta ennyit a hangját egy szimpla ügyvéd az új nyilvánosságban.

Számításaink szerint Schiffer András az utóbbi egy évben 10+1 súlyos felelőst talált a magyar közélet lezülléséért.

1. Az ellenzék

2. Az ellenzék

3. Az ellenzék

4. Az ellenzék

5. Az ellenzék

6. Az ellenzék

7. Az ellenzék

8. Az ellenzék

9. Az EU

10. Az ellenzék

+1. A volt munkahelye

Persze ezekért a kőkemény, karakán kiállásokért a kormány ellenfeleihez hasonlóan a fideszes média állandó ellenzéki szakértője is megkapja a súlyos kritikákat és a kíméletlen jelzőket az orbánista lapoktól. Íme a legerősebb ütések, amiket az utóbbi hónapokban bevittek neki:


Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt