Claudia Schiffer a csúcson sem volt annyit címlapon, mint a visszavonult Schiffer András

POLITIKA
2017 augusztus 24., 14:08
comments 318
  • Fidesz? Gumicsont!
  • Foglalkozzunk végre a valódi problémákkal!

Nagy kár, hogy Schiffer András már nem politikus, hanem csak egy ügyvéd, mert mintha az egész ellenzékből csak neki lenne meg a maga könyörtelenül őszinte Véleménye a Magyarországon uralkodó áldatlan állapotokról, és ő az egyetlen, aki – több mint egy évvel a visszavonulása után is – bármikor kész a médiában az igazi problémákról beszélni.

Az LMP volt elnöke Németh Szilárd szívósságával és Kövér László lelkesedésével üti napi rendszerességgel az elmúlt két ciklus hibáinak, bűneinek legfőbb felelőseit, ezt pedig már a kormánypárti média sem hallgathatja el, és kénytelen védekezni az elvember megsemmisítő csapásaival szemben. Schiffer pedig, ha kell, egymaga sétál be az oroszlán barlangjába. Meg akkor is, ha nem kell. Dániel Péter óta nem hallathatta ennyit a hangját egy szimpla ügyvéd az új nyilvánosságban.

Számításaink szerint Schiffer András az utóbbi egy évben 10+1 súlyos felelőst talált a magyar közélet lezülléséért.

1. Az ellenzék

2. Az ellenzék

3. Az ellenzék

4. Az ellenzék

5. Az ellenzék

6. Az ellenzék

7. Az ellenzék

8. Az ellenzék

9. Az EU

10. Az ellenzék

+1. A volt munkahelye

Persze ezekért a kőkemény, karakán kiállásokért a kormány ellenfeleihez hasonlóan a fideszes média állandó ellenzéki szakértője is megkapja a súlyos kritikákat és a kíméletlen jelzőket az orbánista lapoktól. Íme a legerősebb ütések, amiket az utóbbi hónapokban bevittek neki:






Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.