Orbán vagy szabadságon van, vagy nincs

2017 augusztus 24., csütörtök 11:58
192

"Hova tűnt Orbán Viktor?" - tettem fel a kérdést reggeli posztomban a nagyvilágnak, illetve még a poszt publikálása előtt, szerda kora délután Havasi Bertalannak, a miniszterelnök sajtófőnökének. Én már megint nem kaptam választ, nem úgy a HVG, amely csütörtökön érdeklődött Havasinál, hogy a miniszterelnök úr netán szabadságon felejtette-e magát.

Weiner elvtárs ebédel és szabadságon van és a másik vonalon beszél

Havasi a HVG-nek küldött válaszában ügyesen kikerülte a kérdést, és csak annyit írt, hogy "szervezzük a miniszterelnök hivatalos programjait, a hétfői rövid budapesti megbeszélést Putyin elnökkel, a szeptember 1-ji pécsi egyetemi tanévnyitót és a további őszi eseményeket".

A figyelmes olvasónak talán feltűnhet, hogy eszerint a miniszterelnök első munkajellegű programja a jövő héten, egy héttel hivatalos szabadsága után lesz. Havasi megfogalmazásából nem teljesen világos, hogy a T/1-nek a miniszterelnök is része, vagy Havasi és kollégái szervezik többedmagukban Orbán programjait, aki még mindig piheni a szabadság fáradalmait.

Orbán a HVG észrevétele szerint június közepén még azzal küldte nyaralni a kormánypárti képviselőket, hogy augusztus 20-án "kezdődik a nagyüzem".

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt