18 óra úszás, 103 óra bringa, 93 óra futás: Szőnyi Ferenc megnyerte a tízszeres Ironmant

Szőnyi "Racemachine" Ferenc újra megnyert egy tízszeres triatlon veresenyt, ezúttal a svájci Swissultrát. A magyar ultratriatlonista – akinek nem volt könnyű nyara, miután nem sokkal korábban megnyerte a világ talán legkeményebb futóversenyét a Himalájában – a 16 induló egyike volt a folyamatosan teljesítendő tízszeres triatlonon.

Itt az indulók egymás után úsznak le tíz úszás triatloni távot, tekernek le tíz bicikli triatloni távot és futnak le tíz maratont. (Van egy másik fajta tízszeres triatlon is, amikor tíz napon keresztül minden nap megcsinálnak az indulók egy teljes triatlont.)

Szőnyi ilyen időkkel nyomta le és nyerte meg az egészet. Mint honlapjáról kiderül, nagyjából három-négy maratonnal a vége előtt, tehát a futás kétharmadánál fogta be az addig vezető versenyzőt és állt az élre. Éppen ma, az 53. születésnapján futott be a célba.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.