Te dzsúsziánus vagy csíraiánus vagy? Ebből az ábrából kiderül

gasztronómia
2017 augusztus 25., 19:44
comments 366

Fontos, egyben hiánypótló ábrával jelentkezett a National Geographic, ami az összes new age táplálkozási divat összegzésének és rangsorolásának szándékával készült.

A legszűkebb, a leghardcoreabb kategoriának a gyümölcsiánus tűnik, mivel ők tényleg csak gyümölcsöt esznek. A dzsúsziánusok gyümölcs mellett zöldséget is tömhetnek magukba, a csíriaiánusok pedig magokat is az előbbi kettőn kívül – de semmi mást. És mi van azokkal, akik ugyan vegatariánusok, de ennének mézet? Vagy halat?

Megpróbáltam kevés tudással és még kevesebb photoshop-képességgel magamévá tenni a NatGeo ábráját, íme:

Talán elmondhatom, hogy én omni-evő freetariánus vagyok (kivéve uborka).

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.