Bemutatjuk a Fehérvári úti audist, aki a járdán közlekedik az út helyett

Olvasónk küldte a videót, amelyet maga készített, és egy Audi illetve sofőrje látható rajta nem mindennapi helyzetben: az autós úgy használja a járdát, mintha az úttest lenne, fel-alá  furikázik rajta naponta többször:

A Fehérvári úti autósból olvasónknak lett elege, mert nem először fut össze a járda rendeltetésszerű használata (vö: gyaloglás) közben az autóssal.

„Az úriember a járdát használja tolatva a parkoláshoz, ezáltal veszélyeztetve a gyalogosokat, ráadásul bunkó módón felháborodik ha nem engedem el. Egyszerűen nem tudunk vele mit kezdeni ,egy cikkel úgy érezzük megleckéztetnénk…. (...) tahó módon a járdan parkol, és ott is közlekedik. A parkoló az úton van ahol látod a tobbi autot… Azert nem tud az úton menni mert beszopja azzal, hogy a parkoló autósor miatt nem tud lehajtani a Fehérvari útra, ezért a járdán közlekedik oda-vissza.”

Olvasónk reméli, hogy a bunkó viselkedés megörökítése és publikálása észhez téríti korunk hősét. Meglátjuk, várjuk a fejleményeket!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.