Bemutatjuk a Fehérvári úti audist, aki a járdán közlekedik az út helyett

Tbg
közlekedés
2017 augusztus 26., 15:16
comments 327

Olvasónk küldte a videót, amelyet maga készített, és egy Audi illetve sofőrje látható rajta nem mindennapi helyzetben: az autós úgy használja a járdát, mintha az úttest lenne, fel-alá  furikázik rajta naponta többször:

A Fehérvári úti autósból olvasónknak lett elege, mert nem először fut össze a járda rendeltetésszerű használata (vö: gyaloglás) közben az autóssal.

„Az úriember a járdát használja tolatva a parkoláshoz, ezáltal veszélyeztetve a gyalogosokat, ráadásul bunkó módón felháborodik ha nem engedem el. Egyszerűen nem tudunk vele mit kezdeni ,egy cikkel úgy érezzük megleckéztetnénk…. (...) tahó módon a járdan parkol, és ott is közlekedik. A parkoló az úton van ahol látod a tobbi autot… Azert nem tud az úton menni mert beszopja azzal, hogy a parkoló autósor miatt nem tud lehajtani a Fehérvari útra, ezért a járdán közlekedik oda-vissza.”

Olvasónk reméli, hogy a bunkó viselkedés megörökítése és publikálása észhez téríti korunk hősét. Meglátjuk, várjuk a fejleményeket!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.