Bemutatjuk a Fehérvári úti audist, aki a járdán közlekedik az út helyett

közlekedés
2017 augusztus 26., 15:16
comments 328

Olvasónk küldte a videót, amelyet maga készített, és egy Audi illetve sofőrje látható rajta nem mindennapi helyzetben: az autós úgy használja a járdát, mintha az úttest lenne, fel-alá  furikázik rajta naponta többször:

A Fehérvári úti autósból olvasónknak lett elege, mert nem először fut össze a járda rendeltetésszerű használata (vö: gyaloglás) közben az autóssal.

„Az úriember a járdát használja tolatva a parkoláshoz, ezáltal veszélyeztetve a gyalogosokat, ráadásul bunkó módón felháborodik ha nem engedem el. Egyszerűen nem tudunk vele mit kezdeni ,egy cikkel úgy érezzük megleckéztetnénk…. (...) tahó módon a járdan parkol, és ott is közlekedik. A parkoló az úton van ahol látod a tobbi autot… Azert nem tud az úton menni mert beszopja azzal, hogy a parkoló autósor miatt nem tud lehajtani a Fehérvari útra, ezért a járdán közlekedik oda-vissza.”

Olvasónk reméli, hogy a bunkó viselkedés megörökítése és publikálása észhez téríti korunk hősét. Meglátjuk, várjuk a fejleményeket!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt