Kigyulladt a világ egyik legjobb BBQ-sütödéje Texasban

Tbg
gasztronómia
2017 augusztus 26., 13:26

Rossz hírt hoztam a lassú sütögetés, a BBQ szerelmeseinek, tegnap ugyanis kigyulladt, és alaposan odakozmált a világ egyik legjobb barbecue-sa, a Franklin Barbecue Austinban, Texasban.

A tűzben nem sérült meg senki, egy ember volt bent, de őt sikerült kihozni, az étterem azonban jó sokáig zárva lesz, mert ugyan csak a smokehouse égett ki, a füst az egész éttermet átkormolta.

A Magyarországra is elért BBQ-forradalom óta nem lehet elmenni egy ilyen hír mellett, hiszen a Franklin a világ egyik legtöbbre tartott sütödéje, amely 2009-ben nyílt meg egy traileren, hogy aztán néhány évvel később már Barack Obama akkori elnök is meglátogassa a világhíressé vált füstös ízeket.

Ha még csak tapogatózol BBQ-terén, akkor ajánlom videónkat, amelyben Uj Péter és Adorjáni Máriusz (Nyárspolgár BBQ) ad bevezetést az alapokba:

link Forrás

(CBS)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.