A jövő városában jól kicsesznek a robogósokkal, mert a dugóban álló autók közötti rés lesz a közlekedés kulcsa

közlekedés
2017 augusztus 28., 04:14
comments 140

Mi lehet a megoldás a közlekedés problémáira az utakkal és alagutakkal telezsúfolt nagyvárosokban, ahol már nem lehet újabb területeket leaszfaltozni? Dahir Insaat szerint nincs más megoldás, mint kinyújtani a gólyalábakat, és az autós sávok közötti keskeny, manapság robogósok által kihasznált területeken gurulni az újfajta, agártlábakat növesztett lepényekre emlékeztető buszokkal.

Az ötlet még annál is több sebből vérzik, mint elsőre gondolnád, viszont vicces, és Insaat remek videóban gondolkodik el róla:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.