Furcsa fehér habot tömtek Andy Vajna szájába az ibizai Heart klubban

2017 augusztus 28., hétfő 6:29
244

Az Orbán-rendszer médiatulajdonos oszlopai egyszerűen imádják a Heart nevű ibizai gaszto-buli-központot. Ez az a hely, aminek az imázsfilmjében annak idején véletlenül maga Habony Árpád volt a főszereplő, és ez az, ahonnan a hétvégén Vajna Tímea részletes Instagram-beszámolót adott.

Az Ibiza legközepén, a kikötőben található, többszintes Heart egyszerre streetfood-terasz, diszkó, bár, varieté és molekuláris étterem. Két globális híresség közös projektjéről van szó: a helyet az El Bulli nevű éttermével világhírűvé vált Ferrán Adriá katalán sztárséf és a Cirque du Soleil együtt indították.

Heart alapvetően három funkcióra tagozódik: van az emeleti streetfood-terasz, illetve a földszinti, Supper néven futó étterem-varieté, ami éjjel klubbá alakul át, ahol evés-ivás-nézelődés után csapatni és veretni is lehet. A teraszon 80, az étteremben 150 euró a mindenképp kifizetendő minimálfogyasztás, de ez csak elméleti korlát, hiszen mindenki túllépi. Eleve 300 euró a legolcsóbb üveg pezsgő.

Vajna Tímea beszámolója alapján a NER legmenőbb bulvárpárosa kiélvezte a hely nyújtotta össze lehetőséget, Andynek például molekuláris habot tömött a szájába egy leány:

Ugyanez mogóképen, bónusz Vajna Tímea-felnevetéssel:

Nagyon remélem, hogy nem sima prosztó vattacukor, hanem mondjuk újrafogalmazott töltöttkáposzta volt az a hab!

A jelek szerint a mondén szórakozás főleg abból állt, hogy szegény mit sem sejtő Andyt úgy etették, mint valami túlkoros madárfiókát:

Tímea asszony azért táncolt egy jót a vadító fényviszonyok között:

Amint lesz felvételünk a táncoló Andy Vajnáról is, azonnal újra jelentkezünk!


Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt