Furcsa fehér habot tömtek Andy Vajna szájába az ibizai Heart klubban

ÉLET
2017 augusztus 28., 06:29
comments 239

Az Orbán-rendszer médiatulajdonos oszlopai egyszerűen imádják a Heart nevű ibizai gaszto-buli-központot. Ez az a hely, aminek az imázsfilmjében annak idején véletlenül maga Habony Árpád volt a főszereplő, és ez az, ahonnan a hétvégén Vajna Tímea részletes Instagram-beszámolót adott.

Az Ibiza legközepén, a kikötőben található, többszintes Heart egyszerre streetfood-terasz, diszkó, bár, varieté és molekuláris étterem. Két globális híresség közös projektjéről van szó: a helyet az El Bulli nevű éttermével világhírűvé vált Ferrán Adriá katalán sztárséf és a Cirque du Soleil együtt indították.

Heart alapvetően három funkcióra tagozódik: van az emeleti streetfood-terasz, illetve a földszinti, Supper néven futó étterem-varieté, ami éjjel klubbá alakul át, ahol evés-ivás-nézelődés után csapatni és veretni is lehet. A teraszon 80, az étteremben 150 euró a mindenképp kifizetendő minimálfogyasztás, de ez csak elméleti korlát, hiszen mindenki túllépi. Eleve 300 euró a legolcsóbb üveg pezsgő.

Vajna Tímea beszámolója alapján a NER legmenőbb bulvárpárosa kiélvezte a hely nyújtotta össze lehetőséget, Andynek például molekuláris habot tömött a szájába egy leány:

Ugyanez mogóképen, bónusz Vajna Tímea-felnevetéssel:

link Forrás

Nagyon remélem, hogy nem sima prosztó vattacukor, hanem mondjuk újrafogalmazott töltöttkáposzta volt az a hab!

A jelek szerint a mondén szórakozás főleg abból állt, hogy szegény mit sem sejtő Andyt úgy etették, mint valami túlkoros madárfiókát:

link Forrás

Tímea asszony azért táncolt egy jót a vadító fényviszonyok között:

link Forrás

Amint lesz felvételünk a táncoló Andy Vajnáról is, azonnal újra jelentkezünk!


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.