Vádat emeltek egy német rendőr és a társa ellen, mert migrációpárti baloldali politikusokat akartak elrabolni és megölni

külföld
2017 augusztus 28., 19:09
comments 31

Kommandósok kutatták át egy német rendőr házát és munkahelyét, mert a gyanú szerint a rendőr egy társával együtt baloldali politikusokat akart elrabolni és megölni. A gyanúsítottaknak a politikusok migrációval kapcsolatos, megengedő kijelentéseivel volt problémájuk, mert attól tartottak, hogy a migránsok befogadása miatt Németország el fog szegényedni.

A gyanúsítottaknak már egy listájuk is volt a lehetséges célpontokról, és más, a német rendőrség által megfigyelt emberekkel álltak csetkapcsolatban.

Az ügyész szerint államellenes bűncselekményt akartak elkövetni, de Reuters szerint egyelőre nem adtak ki ellenük letartóztatási parancsot. A Reuters szerint a rendőr a Berlintől 150 kilométerre északnyugatra lévő Ludwigslust városban dolgozik. (Reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.