Vádat emeltek egy német rendőr és a társa ellen, mert migrációpárti baloldali politikusokat akartak elrabolni és megölni

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kommandósok kutatták át egy német rendőr házát és munkahelyét, mert a gyanú szerint a rendőr egy társával együtt baloldali politikusokat akart elrabolni és megölni. A gyanúsítottaknak a politikusok migrációval kapcsolatos, megengedő kijelentéseivel volt problémájuk, mert attól tartottak, hogy a migránsok befogadása miatt Németország el fog szegényedni.

A gyanúsítottaknak már egy listájuk is volt a lehetséges célpontokról, és más, a német rendőrség által megfigyelt emberekkel álltak csetkapcsolatban.

Az ügyész szerint államellenes bűncselekményt akartak elkövetni, de Reuters szerint egyelőre nem adtak ki ellenük letartóztatási parancsot. A Reuters szerint a rendőr a Berlintől 150 kilométerre északnyugatra lévő Ludwigslust városban dolgozik. (Reuters)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.