Vádat emeltek egy német rendőr és a társa ellen, mert migrációpárti baloldali politikusokat akartak elrabolni és megölni

2017 augusztus 28., hétfő 19:09
31

Kommandósok kutatták át egy német rendőr házát és munkahelyét, mert a gyanú szerint a rendőr egy társával együtt baloldali politikusokat akart elrabolni és megölni. A gyanúsítottaknak a politikusok migrációval kapcsolatos, megengedő kijelentéseivel volt problémájuk, mert attól tartottak, hogy a migránsok befogadása miatt Németország el fog szegényedni.

A gyanúsítottaknak már egy listájuk is volt a lehetséges célpontokról, és más, a német rendőrség által megfigyelt emberekkel álltak csetkapcsolatban.

Az ügyész szerint államellenes bűncselekményt akartak elkövetni, de Reuters szerint egyelőre nem adtak ki ellenük letartóztatási parancsot. A Reuters szerint a rendőr a Berlintől 150 kilométerre északnyugatra lévő Ludwigslust városban dolgozik. (Reuters)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt