Egy houstoni fickó a saját házában fogott halat, miután a Harvey hurrikán feltöltötte azt vízzel

Volt, aki lazán vette azt az emberemlékezet óta nem látott mennyiségű esőt, ami a Harvey hurrikán miatt zúdult Houstonra. Nem hiába lettek virálisak Viviana Saldana Facebook-videói, amiken az apja, Saul Saldana puszta kézzel fogja ki a térdig érő vízzel feltöltött házába behatoló halat:

(News4sanantonio)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.