A debreceni alkotmányjogi tanszék szerint nem kellene autokratákat magasztalnia az egyetemnek

POLITIKA
2017 augusztus 30., 13:17

„Az autokraták magasztalása elfogadhatatlan számunkra, mindennel ellenkezik, amit az egyetemi szakmai munkánk során képviselünk.”

Többek között ezt írja a közleményében a Debreceni Egyetem alkotmányjogi tanszéke, ahol nem értenek egyet azzal, hogy az egyetem és a város díszpolgári címet adományoz Vlagyimir Putyin orosz elnöknek. Pedig ez a díszpolgáros kitüntetés nem kis dolog, úgy néz ki, hogy Putyin jövőre, még a választások előtt Magyarországra jön, hogy átvehesse.

link Forrás
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.