Még a választások előtt visszajön Putyin

POLITIKA
2017 augusztus 30., 05:54
comments 190

A Népszava információja szerint nem kell nagyon sokat várni arra, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök ismét Magyarországra látogasson. Idén kétszer volt itt, és jön jövőre is, talán már az év elején, de legkésőbb tavasszal.

Ezúttal azért jön majd, hogy személyesen vegye át díszpolgári kitüntetését, amelyet a debreceni egyetem adományozott neki. 

2014 januárja óta évente legalább egyszer találkozik Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin, de eddig az volt a ritmus, hogy páros évben Orbán ment Moszkvába, páratlanban pedig Putyin jött Budapestre. Ehhez képest egy 2018-as debreceni látogatás izgalmas újításnak tűnik. (népszava)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.