Az egyik magyar versenyző könnyeivel küszködve állítja: benyugtatózták a versenylovát

sport
2017 augusztus 30., 11:25
comments 149

Súlyos vádat fogalmazott meg viedóüzenetében Hugyecz Mariann, a magyar díjugrató válogatott versenyzője:

link Forrás

Hugyecz azt állítja, hogy a göteborgi Európa bajnokságon azért volt kezelhetetlen a magyar csapat két lova is, mert valaki korábban nagyon erős nyugtató injekciót adott be nekik. Az egyik érintett ló, Chacco Boy, Hugyecz Marianné volt, a másik pedig Szabó Gáboré (Timpex Bölcsész). 

Hugyecz egy bizonyos Lászlót vádol a gonosz tettel: "Igen László, mondtad nekünk azt, hogy nem fogunk mosolyogni Göteborgban. Hát nem is mosolyogtunk."

Az elkövető lehetséges motivációjáról nem derül ki semmi, de Hugyecz élethosszig tartó következményeket ígér Lászlónak. (hvg)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.