Felmondott Brüsszelben Orbán Viktor új veje

POLITIKA
2017 augusztus 30., 07:03

Saját kérésére távozott az Európai Bizottságtól Szokira Tamás, aki a hétvégén vette feleségül Orbán Sárát, a miniszterelnök egyik lányát.

Szokira 2014 óta a magyar biztos, Navracsics Tibor kabinetjében dolgozott, de néhány napja már nincs ott a stábot bemutató bizottsági oldalon sem a neve.

Úgy tudjuk, hogy július közepe óta nem dolgozik a bizottságnak. A magyar kormánynak több súlyos vitája is van az Európai Bizottsággal, és például a lex CEU ügyében Navracsics Tibor is sajnálkozását fejezte ki a magyar törvény miatt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.