Tarlós kivizsgáltatja, hogy miért nem fizettek Garancsiék

Tarlós István budapesti főpolgármester azt ígérte szerdán, hogy kivizsgáltatja, hogyan fordulhatott elő, hogy az ESMA nevű cég térítés és engedélyeztetés nélkül használta hirdetőoszlopoknak a főváros villanyoszlopait az utóbbi két évben.

Orbán Viktor miniszterelnök és Garancsi István, a Videoton FC tulajdonosa a lelátón a labdarúgó Európa Liga-selejtező 3. fordulójában játszott Debreceni VSC–Rosenborg meccsen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2015. július 30-án.Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA

A cég egyik tulajdonosa Garancsi István kormánybiztos, aki számos, az állam által különös figyelemmel kezelt vállalkozás társtulajdonosa (Market, MET, Duna Takarék) és a Videoton focicsapatának is a gazdája.

Az ESMA különös hirdetési gyakorlatára Gy. Németh Erzsébet (DK) kérdezett rá a szerdai közgyűlésen. (hvg)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.