Mándoki leginkább Hegelről és Kantról cseveg Orbán Viktorral, de nem hiszi, hogy ezért kapott volna 1,4 milliárdot a kormánytól

filozófia
2017 augusztus 31., 5:53
comments 274

A miniszterelnök kedvenc zenésze a Magyar Narancsnak beszélt arról, hogy otthonában gyakran tart zártkörű bulikat, ahová a legbefolyásosabb politikusokat is meghívja, hogy zenéről és filozófiáról beszélgessenek. Előfordult, hogy  orosz estét tartott, amin Dosztojevszkijt olvastak és Sztravinszkijt hallgattak. 

photo_camera Fotó: Mohai Balázs/MTI/MTVA

Mivel Mándoki Orbán Viktort nagyon művel és érdeklődő embernek tartja, ezért gyakran beszélget a miniszterelnökkel Hegelről, Kantról vagy éppen Schopenhauerről.

Ugyanakkor szerinte szó sincs arról, hogy az Orbán Viktorhoz fűződő barátsága miatt kapott volna 1,4 milliárd forintot az 56-os emlékév keretéből. Szerinte Magyarország imázsát erősítette a világban. Mándoki szerint a pénz jó helyre került, remek film és könyv készült, melyet külföldön is csak dicsértek. (via Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt