Az Árpád híd megállónál szökött el a gazdájától Husi, a metrót lebénító kutya

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Sem a gazdája, sem pedig az Árpád híd metrómegálló kamerás figyelői nem vették észre, hogy Husi kutya lelépett a gazdájától, leugrott az alagútba, majd elszaladt, órákra lebénítva a föld alatti közlekedést - tudta meg a 444. Ez onnan derült ki, hogy a BKV sajtóosztálya megírta nekünk:

Egy járművezető vette észre, hogy az állomásközben az alagútban egy kutya szalad.

Az eseményeket ekkor osztott képernyőn lett volna érdemes szemlélni: miközben a metrós meglátta az alagútban robogó szökevényt, a gazda épp távozott az állomásról, hogy egyszer csak rájöjjön, nincs vele a Husi. Érdekes, hogy ez nem tűnt fel neki kapásból, de ahogy a BKV-sok írták

Az eb gazdája közben visszaért az Árpád híd metróállomásra a kutyájáért. A kutyát Társaságunk munkatársai - a gazda kíséretében - hozták ki az alagútból.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.