Nem járt egy szakaszon a M3-as metró, mert EGY KUTYA BESZALADT AZ ALAGÚTBA

Budapest
2017 szeptember 01., 06:18
comments 142

„Az M3-as metró helyett pótlóbusz közlekedik a Deák Ferenc tér és Újpest-Központ között, mert egy kutya beszaladt az alagútba. Türelmeteket kérjük”

írja a BKK a Facebookon, ami fél órával később megismételte, bár másik helyszínnel, hogy:

„Az M3-as metró helyett továbbra is pótlóbusz közlekedik, a Nagyvárad tér és a Lehel tér között, mert egy kutya beszaladt az alagútba.”

Újabb fejlemény, ismét az eredeti helyszínnel:

„Az M3-as metró helyett pótlóbusz közlekedik a Deák Ferenc tér és Újpest-Központ között, mert egy kutya beszaladt az alagútba..”

Frissítés: Bakó Pál, a BKK fődiszpécsere az MTI-nek azt mondta, a pótlás eredetileg a Deák tér és Újpest-Központ megállók között indult el, de a kutya mozgásának megfelelően módosítani kellett. A kutya az Árpád hídi metrómegállóban szakadt el a gazdájától, állatvédők, kutyás rendőrök próbálják kihozni. Amint sikerül befogni, újraindul a metróközlekedés a 3-a metró teljes útvonalán.

Frissítés 2: 11:27-kor a BKK közölte:

„Az M3-as metró ismét a teljes vonalon közlekedik. Köszönjük a türelmet!”

A kistestű kutyát a Dózsa György úti metrómegállónál hozták ki az alagútból.

Frissítés 3: Ő Husi kutya, a szabotőr.

Nincs kétség: ez a járat el van átkozva.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.